Despre mine:

Sunt un tanar freelancer cu o experienta de 6 ani in domeniul web development si web design.

Prin proiectele pe care le-am dezvoltat am reusit sa asimilez mereu informatii noi in ceea ce priveste dinamismul acestui domeniu si am aplicat toate cunostintele dobandite in produsul finit pe care l-am livrat clientilor.

Tehnologiile pe care le utilizez in prezent sunt: html, css, javascript, framework-uri javascript (jquery, mootools, prototype), php, framework-uri PHP (CakePHP, Zend Framework), motoare de templatizare (Smarty), platforme CMS (wordpress, opencart, joomla, magento), baze de date mySql si continui sa imi dezvolt/extind aria de limbaje utilizate.
De asemenea este important de mentionat ca serviciile pe care le ofer includ si optimizarea siteurilor prin SEO, sisteme de cache - incarcare rapida, compatibilitate cu mai multe tipuri de browsere, debug pe erori (unde e cazul).

Pe langa partea de website ofer clientilor si colaboratorilor si produse corelate, cum ar fi creare de: bannere, carti de vizita, flyere de promovare, logo-uri, cover-uri pentru retelele de socializare sau alte produse asemanatoare, in functie de cerintele fiecaruia.

De ce sa colaborati cu mine?
Pentru ca ofer seriozitate, produse de calitate, rapiditate si nu in ultimul rand pentru ca stiu sa ma adaptez fiecarui client in parte, ceea ce inseamna unicitate!

Sunt pasionat de tot ce reprezinta web. Imi dedic timpul pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnologii, din placere.Puteti afla mai multe detalii despre mine vizitand profilul meu pe LinkedIn